Légy te is rocksztár, szörfölj a tömeg tenyerén!

Art of Freedom

Szeretnéd tudni, milyen, amikor rocksztárként a tömeg tetején szörfözöl? Két fiatal építészmérnök alkotásának köszönhetően, most Te is átélheted milyen pár pillanatig az, amikor a nézősereg szó szerint a tenyerén hordoz. Mutatjuk a Handsurfer koncertélmény generátort.

                              handsurfer_inspiracio.jpg

Ez az élmény inspirálta a Handsurfer alkotóit

Múlt héten bemutattuk milyen színes alkotásokat álmodtak meg az Art Of Freedomra pályázók a pihenni vágyóknak, most pedig a hosszúhétvégéről visszatérve egy extrémebb művet mutatunk be, Gazdag Zoltán és Nyul Dávid Handsurferjét. A két építészmérnököt a rocksztárok lazasága ihlette, ahogy egy-egy felhevült pillanatban a közönség közé vetik magukat vagy csak nemes egyszerűséggel végig sétálnak a rajongók tenyerén. Na, de hogyan érheti el ezt az érzést pár hétköznapi egyetemista és fesztiválozó? A fiúk egy egyszerű, de nagyszerű ötlettel rukkoltak elő: a tömeg imitálására kesztyűt fognak használni. A koncertélmény generátor körülbelül 120cm magasságokba „repíti” az embert és várhatóan 400 pár – a babzsákok töltésére is használt - polisztirol gyönggyel töltött kesztyűn gurulhatnak majd le a Szigetlakók.

piros_vazlat.jpg

 

Az alkotók a következő gif-fel mesélnék el a Handsurfer által generált érzést, de hamarosan a tesztelési folyamatokba is beleshetünk:

gif3.gif

 

És így szól az ajánlás:  

„A Handsurfer segítségével a Szigetlakók pár pillanatra átélhetik milyen élmény rocksztárként a hömpölygő tömeg tetején crowd surfingelni és halál lazának lenni. Olyan installációt szeretnénk készíteni, ami valamilyen módon kapcsolódik egy zenei fesztiválhoz. Látványos, de nem csak látványelem.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr558725874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása