Több kilométernyi gomba a Balaton Soundon

Art of Freedom

Több kilométernyi színes műanyag kábelből épült gombákon ücsöröghetünk, egy óriási, foszforeszkáló galóca kalapja alatt heverészhetünk a Balaton-parton, de tarka, ringatózó napágyakon is napozhatunk, vagy kidőlhetünk az egyik hatalmas virág szirmán. Nem, ezek nem egy mámoros éjszaka képei, csak a Balaton Soundon is megelevenednek az Art Of Freedom mesés alkotásai.

A nap elől egy több méter magas gomba alá menekülhetünk, éjszaka pedig jelzőtűként működik a Mushrest, foszforeszkáló tetejével. A stilizált gombaforma aljában egy hatalmas háló, a tetejére pedig egy ponyva lett kifeszítve a teljes kényelem érdekében. Az óriás gomba Oszlányi Simon, Pál Noémi Anna és Takács Alexandra alkotása.

Így épült a Mushrest:   

Werk fotók a Mushrest épüléséről...

 

és a kész mű: 

dsc_0021.JPG

mushrestniht.jpg

 

A hintanapozóágy a Wiesen fesztiválon túl itthon is ringatózva segíti a barnulásunkat vagy a csajozós manővereket a parti naplementében.

dsc_0025.JPG

dsc_0071.JPG

dsc_0052.JPG

A napágyakat Greiger József készítette.

Több kilométer színes műanyag kábelből készült és egy vas vázra fűzték fel a Gombákat, amik egy része újrahasznosított, elszórt kábelekből épült. A 25 gombából álló installáció László Ildikó és Nagy Veronika műve.

dsc_0026.JPG

dsc_0063.JPG

A tarka gombák és a többi installáció a Heineken Beach mellett, a fesztivál végében találhatóak meg.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr368875342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása