Itt kipróbálhatod milyen a tömeg tetején szörfölni!

Art of Freedom

 Szinte minden fesztiválozó fejében megfordult már egyszer, milyen jó is lehet rocksztárként a tömeg tetején bodysurfingelni. Nos, most két építészmérnök találmányának, a Handsurfernek köszönhetően mindenki kipróbálhatja milyen érzés. Mutatjuk, hogy épül a koncertélmény generátor, amit szerdától Ti is kipróbálhattok.

 

2016-08-04_11_44_24_1.jpg

Gazdag Zoltánt és Nyul Dávidot a rocksztárok lazasága ihlette meg, amikor egy-egy koncert csúcspontján a közönség karjai közé vetik magukat. A szimulátorhoz a srácok 400 pár polisztor gyönggyel töltött kesztyűt használnak, ezen gurulhatnak majd le a Szigetlakók. A kesztyűk elkészítésére egész kis brigádot toboroztak maguk köré, így jött létre barátokból, ismerősökből a „Kesztyűtöltő workshop”, melynek munkájába most mi is beleshetünk:

 

Sőt, gif is készült a workshopról:

handsurfer_workshop.gif

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr268947570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása