Megelevenedett fantázia

Art of Freedom

Idén 60 installációval találkozhattatok a Sziget legkülönfélébb pontjain. Némelyik kiváló pihenőhelyként, alkotóhelyként is működött, míg pár alkotás leginkább fényképezőért kiáltott. Galéria az Art Of Freedom 2016 megvalósult alkotásairól.

urkomp3_1.jpg 

Az Art Of Freedom idén lett hároméves, célja, hogy minél tarkábbá varázsolja a Szigetet, vizuálisan is megjelenítve annak sokszínűségét. A pályázatra minden évben várják a lelkes amatőrök, képzőművészek, dizájnerek, fényszobrászok pályázatait, melyek a fesztivál idejére testet ölthetnek. Idén körülbelül 200-an küldték el terveiket, melyekből végül 60 installáció született meg, ebből 54 magyar, 6 külföldi alkotók keze munkája

Az alkotócsoportokat Gerendai Károly főszervező és a fesztivál kreatív vezetője, Ráday Dávid is köszöntötte a legtöbb műnek otthon adó ArtZone-ban, a köszöntők után pedig Gerendai Károly egy igazi, a szigetlakók által készített ajándékot is kapott: egy óriási rongyszőnyeget. A koccintás után pedig a művészek lehetőséget kaptak arra, hogy végre egymást is megismerjék.

_css-995.jpg

_css-993.jpg

_css-997.jpg

_css-1000.jpg

 fotók: Csudai Sándor

Most egy galéria erejéig újra felidézhetjük milyenek is voltak az alkotások teljes pompájukban, amikor a fesztiválozók végre birtokba vették őket.

Van egy terv a fejedben, aminek remek talajt adna a Fesztiválköztársaság? Tartsd nyitva a szemed, kövesd a sziget.hu/artoffreedom oldalt és mutasd meg mit látnál szívesen a fesztiválon 2017-ben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr6811493340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása