Kilövésre kész az Űrkomp és már nagy a buli benne - videó

Art of Freedom

Kevesebb, mint két nap van hátra a Sziget Fesztivál kezdetéig, ahol az itt bemutatott alkotásokkal is találkozhattok. Az Űrkomp 3.0 is lassan kilövésre készen áll. Az installáció újrahasznosított lomokból, autóalkatrészekből, kiszuperált tévékből és számítógépekből épül fel, utasai pedig barátságos földönkívüliek, akik közül valaki már birtokba is vette az űrhajót. Videó.

Az Űrkomp utasait már itt megismerhettétek, sőt, egy pár másodperces videóban be is leshettünk, milyen volt tavaly. Az űrhajó idén utoljára állomásozik a Fesztiválköztársaságban. Az installáció egésze újrahasznosított elemekből áll, így múlthét szerdán, az építés kezdetekor még kisebb „szemétdombnak” is nézhettük volna a kirakodott alkatrészeket, mostanra azonban már az űrhajó egyik „lakója” is felbukkant.

 Az alkotók – Hegedüs Andrea, Hermán Alíz, Kolonocs Kitty, Zsadányi Hajnalka, Ángyán Gergő, Ángyán Pál, Hajdu Bence, Pálmai Melinda, Sokorai Attila – által küldött rövid videókban Julie Gulash, az űrjárgány egyik visszatérő utasát láthatjuk. Az Űrkompot egyébként Facebookon is követhetjük.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr369910246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása