Kacsákkal a sár ellen - galéria

Art of Freedom

Idén az ivókutak körülötti pocsolyán színes köveken és óriás kacsákon lehet átevickélni. A Mesemocsár egyik alapjai lesznek azok a tarka beton kacsák is, melyek építését az alkotó, Grünfelder Judit dokumentálta. Galéria.

20160622_181235.jpg

Grünfelder Judit üvegművészként végzett a Magyar Iparművészeti Egyetem üveg szakán, installációival pedig már 16 éve visszatérő vendége a fesztiválnak. Elsőként a NeoLux művész csoport libegő lampionjaival jelent meg a fesztiválon, de az ő nevéhez köthető a Halraj és az idén debütáló Mesemocsár is. Alkotásai egy-egy alapproblémára reflektálnak, utóbbi kettő az infrastruktúra fejlesztésére, a Mesemocsár például abban segít a fesztiválozóknak, hogy könnyebben odajussanak az ivókutakhoz. Természetesen mindezt játékos formában, például kacsákon lépdelve. A galériára kattintva megtekintheted a munka folyamatait.

                                                         

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr158945230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása