Magyar művészek Wiesenben

Art of Freedom

A kreativitásnak nincsenek határai – tudjuk rég – ezúttal pedig a szó szoros értelmében nincsenek: az Art Of Freedom három alkotása nyáron az osztrák Wiesen fesztivált fogja díszíteni.

                  ruhalampasok.jpg                                

Wiesen – magyarul Rétfalu - 1976 óta egész nyárra fesztiválvárossá változik: a festői osztrák faluban elsőként jazz fesztivált rendeztek, amit 10 évvel később egy reggae fesztivál is követett, majd apránként tele lett a nyár különböző stílusok zenei népünnepélyeivel. A völgyben lévő fesztivál idén „megkívánta” a Szigettől a szebbnél szebb dekorációkat, így június 18. és augusztus 29. között négy installáció a Wiesen látogatóit teszi majd boldoggá, hiszen a művek bárhol megállják a helyüket, hirdetve, milyen sok formája is van a kreativitásnak, legyen szó funkcionális tárgyakról, vagy olyanokról, amiket a puszta látványukért szeretünk.

20140815_sziget_i_css-18.jpg

Így az Ivan and The Parazol klipjében is feltűnt piros szív, a Heart of Freedom idén nyáron Ausztriában „dobog” majd, csak úgy, mint az Art Zone és a Budapest Park örökké álló tarka szivárványa is.

heartoffreedom.jpg

Rajta kívül, a campingek közötti utat világító Ruhalámpások és a baráti csevejekre és kisfröccsök fogyasztására tervezett Hintanapozóágy lesz külföldi kiküldetésen – igaz, „ikerpárjaikkal” a hazai fesztiválokon is találkozhatunk majd.

hintanapozoagy.jpg

A költözésről itt is tudósítunk majd, megmutatjuk, hogyan állnak az alkotások a Wiesen fesztiválnak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr868746508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása