Szerelem pavilon – napfényes pihenőhely a Szigeten

Art of Freedom

A színes esernyők felvidítanak a legzordabb viharban, de tarkaságuk akkor is jól mutat, ha éppen a nap sugarai esnek rá. A Szerelem pavilon is ilyen vidám esernyőkből épül majd fel és garantáltan ez lesz a legszínesebb pihenőhely a Szigeten. Mutatjuk.

Körülbelül 35 darab esernyő alkotja majd a Szerelem pavilon kupoláját, mely Utasi Melani első szigetes alkotása. A színes ernyők egy 5 méter széles körben védenek majd naptól, esetleg futó esőtől, hálós fekhelyei pedig tökéletesek lesznek egy kis délutáni sziesztához vagy ahhoz, hogy két koncert között megpihenj a fodrozódó színes fények alatt.

20160131_130503_masolata.jpg

A Szerelem pavilon látványterve 

„A szerelem pavilon nem csak a szerelmeseket, hanem a pihenni vágyókat is magához vonzza. A kellemes hangulatot színes esernyők garantálják, amelyeken az átszűrődő nyári napfény szelíd szivárványként sziporkázik. De amint lemegy a nap, a szerelemé a főszerep, hiszen az egész éjszakán át  fényben úszó  pavilon, csillagos égboltként ragyog az ott kikapcsolódók számára.”- Szól a „használati útmutató”.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr48700258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása