Erre fogod rázni a Szigeten – Xylobamboo videó

Art of Freedom

A Xylobamboo egyszerre hangszer, művészeti installáció és mindemellett közösségépítő szerepe is van. A bambusz rudakból álló hatalmas hangszer most még várja, hogy összeszereljék és ismét teljes pompájában álljon, ám a rudak megszólaltatásával már magukban is remek bulit lehet csapni. Videó.

 1.jpg

A Xylobamboo már előző évben debütált a Szigeten, az interaktív installáció Albert Kristóf, Hartai Krisztina és Garai Ilka műve. A xilofon elven működő szobor bambusz rudakból épül fel, melyeket kis ütőkkel lehet megszólaltatni, így amellett, hogy igen látványos, még jól is szól. Sőt, óriás méretéből adódóan egyszerre többen is játszhatnak rajta, így indulhat a Xylobamboo-szerenád. Most pedig mutatjuk, hogyan is szól az alkotás a villamoson vagy akár a Gellért-hegyen – ami egyébként az alkotócsapat szerint a világ legjobb térinstallációja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr528907880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása