Hány méternyi emléked van? - videó

Art of Freedom

Mennyi emlékkel tudnál teleírni egy három méternél is nagyobb lapot? A Memory Book egy hatalmas emlékkönyv, amit a fesztiválozók teleírhatnak a legkedvesebb élményeikkel. Azonban ahhoz, hogy lapozni lehessen az óriás oldalakat, le kell paktálni másokkal is. Videó.

krs_6.jpg

Gáthi Kristóf 23 éves tervezőgrafikus, akinek egyből két műalkotását is bemutatjuk most. Az ő fejéből pattant ki a Memory Book interaktív installáció ötlete, amit közösen írhatnak a fesztiválozók, mindenki beleírhatja éppen mit gondol, de műalkotások is kerülhetnek bele. Az emlékkönyv 3,5x2,5 méteres lapokból fog állni, így már ahhoz is társak kellenek, hogy lapozhassuk azt.  

sziget_mbook_16.jpg

A fiatal tervezőgrafikus a közös élményeken túl azokra is gondolt, akik egy kicsit elvonulnának. Nekik szól a NEST bútordarab, ami tulajdonképpen egy fészek. Az installáció drótokból épül fel, amit a természetben talált növényzettel borít be. Ebbe lehet bebújni és elbújni. Az installációkról Kristóf az alábbi videókban mesél:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr608921506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása