Extrém alvóhelyek – felhők és polip csápok

Art of Freedom

Arról már mindannyian álmodoztunk, milyen lehet habkönnyű, puha felhőkön pufók angyalként pihenni, arról viszont annál kevesebben, milyen lehet egy polip ölelő karjaiban tölteni a délutánt. Most, a B-terv kreatív kör mindkettőt elhozza nekünk. Videó.

A B-terv egy kreatív öntevékeny kör, melynek a magját főként BME-s terméktervező szakos hallgatók teszik ki, de építészek, gépészmérnökök vagy más egyetemek hallgatói is csatlakozhatnak hozzájuk. A kör célja, hogy már az egyetem mellett segítsék a diákok szakmai fejlődését, a hangsúlyt pedig elsősorban a design területeire helyezik. Ennek szellemében született meg az OctoPuff és a Lucy In The Sky is, melyek működését most egy rövid videóban mutatják be, sőt, maketten már azt is megnézhetjük, milyenek is lesznek a kész művek:

Az OctoPuff érdekessége egyébként még, hogy az ég felé nyúló 4 kar mellett 5, egyenként 3 méter hosszú karon terülhetünk el. Sőt, a karok mindegyikét úgy alakították ki, hogy ne legyenek egyformák: az S alakú a pároknak lett kitalálva, míg a kör formájú inkább a nagyobb társaságoknak.

A Lucy In The Sky fő inspirációja a „Lucy In The Sky With Diamonds” című Beatles szám volt. A felhőcsoportok külön lábakon állnak, belehuppanva pedig olyan érzésünk lehet, mintha valóban felhők között pihennénk.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr548914552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása