Kerekerdő – ejtőzés a lombkoronák alatt

Art of Freedom

Ez a hét a pihenésé – azaz a kényelmes és látványos pihenőhelyeké – itt az Art Of Freedom blogon, hiszen nincs is jobb, mint a sátortábortól elrugaszkodva, a fantázia által kreált terekben folytatni délutáni álmodozásainkat. Azoknak, akik mindig is trópusi kalandokra vágytak, most bemutatjuk a Kerekerdőt, ahol sűrű lombkorona alól figyelheted a körülötted lévő világot.

latvany.jpg   A Kerekerdő látványterve

A lustaság kreativitásra sarkal – mondják -, és bár nem is szó szerint véve, de az Art Of Freedom pályázóit is megihlették azok a helyek, ahol a fesztiválozók csendesebb szendergéseiknek találhatnak helyet.  Kovács Dorottyát, a MOME hallgatóját is ez inspirálta illetve a hőség: évek óta ki jár a Szigetre, az ArtZone-ban pedig azt tapasztalta, mindenki próbál elbújni a meleg elől, így pályamunkájában erre álmodta meg az ideális helyet, a Kerekerdőt. A favázú építménybe bebújva, a katonai ponyva és muszlin anyagok színes forgataga alatt hűvös lombkoronaerdő alatt érezhetjük magunkat, szivaccsal töltött zsákjain pedig napközben dőlhetünk le.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr228714316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása