Üvegvágás, gumifestés – a legkreatívabb „nyári munka” fesztivál jegyekért (VIDEÓ!)

Art of Freedom

A bicskei diákok még a leghétköznapibb tárgyból is képesek valami nagyszerűt alkotni. Óriás sárkány PET-palackokból? Autógumi ülőkékből? Most, egy rövid videóban megleshetjük miken is dolgozik most a Vajda Kreatív Diákcsoport.

sarki2.jpg

Bicskén a Vajda Kreatív Diákcsoport tanítási idő után, sőt még nyári szünetben sem áll le: a diákok fejenként akár 80-100 munkaórát is eltöltenek az installációk építésével. A cél a Szigetre való kijutás, a legaktívabbak ugyanis a fesztiválra is kimehetnek, de a közös munka is összekovácsolja a közösséget.

Korábban már bemutattuk a diákcsoportotakiknek a 15 ezer PET-palackból készült Dragon Of Freedom installációt is köszönhetjük, illetve pár fotó erejéig megnéztük, milyen rejtélyes művön is ügyködtek az érettségi szünet alatt, most pedig a videóban fellebben a fátyol milyen alkotásokon dolgoznak még műhelyükben a bicskei tanulók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr138869926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása