Ilyen érzés belépni egy oázisba

Art of Freedom

Ha már jojózik a szemed a hőségtől és másra sem vágysz csak egy falat árnyékra a fesztiválrengetegben, van egy jó hírünk: megmutatjuk hol található a VOLT leghűsebb pontja, az ingyenes instant oázis.

dsc_0432.JPG

A Shades of Green – mert bizony a zöldnek is több árnyalata van – tulajdonképpen egy „S” betű alakú faépítmény. A „falakat” virágföldbe ültetett növények díszítik, de a legklasszabb az egészben, hogy a növényeket és egyúttal a fesztiválozókat egy 16 méter hosszú, 20 fúvókás párafüggöny öntözi. A nyolcasok belsejébe pedig babzsákokon hűsölhetsz. Az installáció Kiss Péter és Rácz Eszter alkotása.

Ilyen érzés belépni a párakapun:

A galériára kattintva megnézhetitek hogyan épült a Shades of Green, amit az óriáskerékkel szemben, a Telekom tér sarkában találhattok meg, itt a térképen pedig a 44-es pontnál lelhetitek meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr508855444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása