Hipster bajusz és csillagszemek - Így nézne ki ma a csillagszemű juhász

Art of Freedom

Kacskaringós bajusz, foszforeszkáló csillagok, stilizált koponya – nem, nem egy hipster karikatúráról beszélünk, hanem a magyar népmesék jellegzetes hőséről, a csillagszemű juhászról. A sokat próbált juhász most egy fainstalláció képében kel életre, két egyetemista alkotásaként.

A Chillagszemű Juhász Béres Gábor Attila és Oláh Péter, azaz a JAP-YAP Team installációja. A Miskolci Egyetem végzős hallgatói Ipari termék- és formatervező mérnökként. A két huszonéves srác szerint a magyar népmesék kezdenek eltűnni a köztudatból, ezért is döntöttek úgy, hogy pályázatunkban a csillagszemű juhászt elevenítik meg, ahogy előző posztunkban már bemutattuk.

Hogy miként születik újjá a hősies juhász és miért keresztelkedik át chillagszeműre arról ebben a videóban meséltek. Figyelem, a kisfilm végén baki parádé!

                                                                                 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr698830904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása