Éjszakai látomások

Art of Freedom

Az egyik legfiatalabb művészeti csoport munkája a Night Visions, melynek alkotói nagyrészt középiskolásokból állnak, magát az installációt pedig az Imagine Dragons azonos című albuma ihlette. A festett fatörzsekből és asztalokból álló műnél úgy érezhetjük magunkat, mintha egy hatalmas vízióba kerülnénk.

A UnicornGlow alkotócsoport tagjai – Egri Natália, Sibitka Anna, Kovács Réka, Udvardi Tibor – fiatal koruk ellenére külön-külön már dolgoztak hazai és nemzetközi rendezvények dekorációján, divatbemutatókon, Sibitka Anna munkái pedig többször feltűntek már a múzeumok éjszakáján és a Deák17 Ifjúsági galériában is. Az Art Of Freedomra benyújtott munkájukban a természet és a művészet kapcsolatát szeretnék bemutatni, a bútorok ugyanis nyers, megmunkálatlan fából készülnek, a mesés minták foszforeszkáló festékkel kerülnek fel rájuk.

„Régóta járok különböző fesztiválokra, de örök kedvencem a Sziget. Amik számomra különlegessé teszik, azok az évről-évre bővülő dekorációk és installációk, melyeknek készítéséhez idén én is hozzá szeretnék járulni”- meséli Egri Natália. A Night Visions-t az Imagine Dragons azonos című albuma inspirálta, fantázianevét is ezután kapta. Összesen öt asztalnál és huszonöt fatörzs széknél lehet majd megpihenni, ahogyan pedig a neve is mutatja, legfőképp éjszaka érdemes majd felkeresni.

„A festett fatörzsekből készült asztalok és székek különleges élményt nyújtanak naplemente után, mintha az arra tévedt fesztiválozó egy hatalmas vízióba kerülne, ahol a barátaival együtt megpihenhet”- teszik hozzá az alkotók.

                                                                                                    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://artoffreedom.blog.hu/api/trackback/id/tr88750902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása